Jaaroverzicht ★ 2015 in afbeeldingen

Het moment is weer daar: de állerlaatste dag van 2015. De afronding van een voor mij fantastisch jaar, welke bol stond van memorabele momenten. Zowel op fotografisch gebied, als ook privé. Zo behaalde ik mijn propedeuse voor de deeltijd opleiding Commerciële Economie, reisde ik af naar Curaçao voor een heerlijke shootweek met In Love With Health, maakte ik een onvergetelijke reis naar Sri Lanka, mocht ik vele fijne series maken voor bladen als o.a. LEF, Libelle en Margriet en vele prachtige merken en werd de nieuwe website gelanceerd. En zo zou ik nog wel even door kunnen gaan. Kortom: een periode die zich uitermate leent voor een feestelijke afsluiting!

Aan goede voornemens doe ik niet. De ervaring leert dat de praktijk vaak toch haar eigen plannetje trekt. Daarom start ik 2016 met frisse moed en een goede dosis motivatie en wacht ik met smart op wat komen gaat. Één ding is zeker: ik sta nu alweer te popelen om 2016 te laten bruisen van mooie beelden!

Aan al mijn klanten: bedankt voor het vertrouwen en de fijne samenwerkingen in 2015! Ik hoop ook in het komende jaar wederom mooie (nieuwe) concepten aan mijn portfolio toe te mogen voegen.

Iedereen een knallend, feestelijk en spetterend uiteinde gewenst!

Liefs,
Esmée