Free work ★ Soul Sessions

Zes jaar geleden alweer. Gosh, time flies.. Ik leerde Sarah kennen tijdens één van mijn stages. Een Wiz kid, zo zou ik haar willen omschrijven. Geweldig in alles wat ze doet, maar altijd op haar eigenzinnige manier. We hebben allebei volle agenda's, dus spreken elkaar niet erg vaak. Maar de 'vibe' is altijd gebleven. In 2010 had ik het voorrecht om haar te fotograferen in haar eigen appartement in Amsterdam. Een serie waar ik tot op de dag van vandaag nog met veel plezier en trots op terug kijk. Er was geen plan, geen concept, geen groot team, geen styling, geen concreet idee. Mijn flitsapparatuur lag nog veilig thuis opgeborgen in de kast en naar de weersverwachting hebben we niet gekeken. Het is soms fijn om op die manier te kunnen (mogen) werken.

Dingen gewoon te laten gebeuren, zonder dat alles van tevoren tot in de details is uitgewerkt.. Soms gaat dat goed, soms valt dat tegen, maar het is sowieso een avontuur wat ik iedereen op z'n tijd kan aanbevelen (zonder er belangrijke dingen van af te laten hangen, natuurlijk).
Een aantal maanden terug kreeg ik de intense behoefte om weer een soortgelijke setting op te zoeken. Ik belde Sarah op, die net zo enthousiast reageerde als zes jaar geleden. Twee dagen van tevoren gepland and with no restrictions. Exactly what we wished for. Het resulteerde in de serie die je hieronder ziet, in Sarah's eigen atelier. And again, it became a very unforgettable soul session..

Hair & Make-up: Joëlle Romita
Babe: Sarah Warnaar