Jaaroverzicht ★ 2016 in afbeeldingen

Vorig jaar deed ik het voor het eerst: een jaaroverzicht samenstellen met een greep uit mijn gemaakte werk. Ook nu ben ik weer mijn archief ingedoken. En terwijl ik dat deed kreeg ik weer een frisse blik op wat 2016 mij zoal gebracht heeft.

Persoonlijk en zakelijk gezien mag ik terug kijken op (wederom) een geweldig jaar. Er is weer eens veel teveel gebeurd op op te noemen. Zo begon ik met de voorbereidingen voor mijn webshop 'Wander to Wonder', heb ik zowel privé als ook voor werk prachtige en leerzame reizen mogen maken naar Cuba, Venetië, Londen, Antwerpen, Curaçao en Kreta, ben ik gaan samenwonen en kreeg ik daarmee een nieuwe studio op mijn favoriete plekje in Rosmalen, werd ik erkend als leerbedrijf en nam ik Floor aan als mijn eerste (en fantastische!) stagiaire, is Wander to Wonder op 1 december officieel live gegaan en bestond mijn onderneming gisteren precies 5 jaar! Om nog maar te zwijgen over de fantastische opdrachten die ik weer samen met mijn klanten en met andere teams heb mogen invullen.

Het 'gewone' leven is weer begonnen vandaag en ik zal heel eerlijk zijn: dat zal wel weer even wennen worden zonder Floor aan mijn zijde. Maar ik ga er desalniettemin weer met frisse moed tegenaan! Howdy 2017. Ik ben heel benieuwd wat me weer te wachten staat. Ik heb er hoe dan ook weer ontzéttend veel zin in!

Aan al mijn klanten, collega's, vrienden/familie en trouwe volgers, ontzettend bedankt voor jullie steun, vertrouwen en lieve reacties! Ook in 2017 hoop ik weer een positieve bijdrage aan jullie te mogen leveren, in welke vorm dan ook. :-)

Iedereen een fantastisch, gelukkig en gezond nieuwjaar gewenst!

Veel liefs,
Esmée