Sun is here! Time for a flowy outfit.

Joehoe! Een zomerse dag midden in oktober, wat een feest! De weergoden zijn ons duidelijk goedgezind vandaag. De luchtige outfits mogen weer even uit de kast, misschien wel voor de laatste keer dit seizoen.

De fun van mode zit hem wat mij betreft vooral in het kunnen mixen van allerlei stijlen en materialen. Juist die hele fijne items als een zijden top mixen met een grof gebreid vest, een toffe print of een stoere jeans. Het leuke van deze tijd is dat alles kan en alles mag. Zolang jij je er maar goed bij voelt. De 60's, 70's en 80's zijn weer in overvloed terug te vinden in het straatbeeld. Misschien heeft je mams nog wel catchy items voor je op zolder liggen? ;-)

Ook de luipaardprint is je vast niet ontgaan. Je zou kunnen zeggen dat hij gebruikt wordt 'als het nieuwe zwart'. Wees vooral niet bang om hem te mixen met andere prints of kleuren, stiekem gaat hij met een hele hoop items prima samen! Maar als je dit spannend vindt, is kiezen voor een effen basic erbij altijd goed.

In mijn outfit koos ik voor een zwierige culotte met luipaardprint, gecombineerd met een zijden, bordeaux rode top. Het kanten randje geeft de outfit iets heel vrouwelijks, maar door er een leren jack over te dragen creëer je juist weer een heel mooi contrast. Tot slot koos ik voor hakken om het vrouwelijke weer wat te benadrukken en om wat meer lengte aan de outfit te geven. De zwarte accenten in de jack, de broek en de schoenen maken het geheel wat stoerder.

 

Top: LoveStories Intimates
Jack: Deadwood
Broek: &Other Stories
Hakken: Fred De La Bretoniere x Yara Michels
Tas: Furla