5 reasons for my crush on dungarees

Three times hooray for dungarees! Ofwel, tuinbroeken. Één van de ultieme essentials in mijn kledingkast. En waarom? Nou, hierom!

1. Casual Friday, casual everyday
Één van de voornaamste redenen waarom ik zo gek ben op tuinbroeken is omdat ze zo super comfy zijn. Ook op een dag dat ik me niet zo lekker voel of echt compleet inspiratieloos ben wat outfits betreft, is een tuinbroek altijd een potential life saver.

2. Matchy matchy
Een goede tuinbroek is super easy te combineren! Een effen shirt, een leuke trui met print, een blouse of een streep, you name it. Dungarees rock it all.

3. Pick your choice
Naast tuinbroeken in jeans uitvoering (mijn favoriet) zijn ze ook in allerlei vrolijke stoffen en gezellig kleuren of zelfs in leren variant verkrijgbaar. De keuze is een reuze!

4. Spice it up, girl!
Je zou denken dat je met een tuinbroek alleen casual ouftits kunt maken, maar het tegendeel is waar. Combineer 'm met een sexy kanten top of een top met volants en the spice is right there!

5. All year round
In Nederland kun je tuinbroeken nagenoeg het hele jaar door dragen. In de zomer combineer ik ze graag met een body, een hemdje of een croptop en in de winter met een lekkere sweater. Voor de échte warme dagen heb ik een leuke shortie in mijn kast.


Yes, dit zijn de 5 redenen waarom ik zo van tuinbroeken houd. Draag jij ze wel eens? En zo ja, hoe combineer je 'm het liefst? Laat het me hieronder weten in de comments!

Liefs,
Esmée

On photo:

Dungarees | Dr. Denim
Striped top | Side Party
Shoes | Tamaris
Bandana | HEMA
Bag | Furla