Editorial Maart


Ieder jaar, in het weekend van mijn verjaardag, wordt de klok een uur terug gezet en worden de dagen al snel aanzienlijk korter. Echter, in het laatste weekend van maart vieren we de verjaardag van mijn lieve mama. En zodoende vergeet ik dan ook nooit het moment waarop we al snel aanzienlijk lánger van de dagen mogen genieten. Dit leek mij een uitermate geschikt en positief moment om The Wander Collective officieel te lanceren.

Terwijl ik dit schrijf geniet ik aan de picknicktafel voor mijn studio van de zon, 17 graden schoon op mijn bol. Het is tot zover de warmste en eerste échte lente-achige dag van het jaar. Wat een cadeautje. En beter nog, ik ben hier bezig met de voorbereidingen voor een nieuwe, lang gekoesterde droom, die op het punt van uitkomen staat. Tegen de tijd dat jullie dit lezen, heeft mijn bucketlist er weer een vinkje bij: een platform waar niet alleen plek is voor mijn favoriete fotowerk, maar ook voor andere (uit de hand gelopen) hobby's.

Mijn ultieme doel is om van The Wander Collective een community te maken waar jij je gauw 'thuis' voelt en graag terugkomt voor je dagelijkse tips, inspiratie, verhalen en video's. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan nieuwe content, die jou hopelijk gaat helpen bij het bereiken van jouw zakelijke en/of persoonlijke doel(en).

Mijn mailbox staat altijd open voor vragen, ideeën of opmerkingen.
Pluk de dag!

Esmée