Met deze hands-on playlist kun je er weer tegenaan

Je kent het vast: soms zit de vibe er goed in en vliegt de ene na de andere taak van je to-do list. Maar op andere momenten komt het gewoon niet uit je vingers, ook al waren je voornemens nog zo goed.

Ik heb echt een hekel aan dat soort momenten en muziek kan me op zulke dagen helpen om de knop weer om te zetten en me weer te herpakken. De lijst die ik dan op zet noem ik de 'Hands-On List'. Vol met nummers van fout naar (erg) oud, maar voor mij persoonlijk stuk voor stuk heerlijke steuntjes in de rug op dit soort momenten.

Muziek is natuurlijk heel smaakgebonden, dus voor jou werken misschien hele andere nummers om je weer 'on the job' te krijgen. Maar het is zeker een aanrader om een aparte lijst te maken met liedjes waar je energie van krijgt! Altijd goed om achter de hand te hebben.

On photo: Fockeline Ouwerkerk
Client: Libelle
Styling: Maartje van den Broek
H&M: Djolien de Kreij