Finally! Bali Vlog ★ De mooiste resorts ever & zwemmen met Manta roggen

KORTE BESCHRIJVING
Na lang aftellen stapten we vorige week dan ein-de-lijk in het vliegtuig naar Bali! Weer even bijkomen onder de palmbomen en even weg van de koude wintertemperaturen. In deze video neem ik jullie mee op het eerste deel van onze vakantie. Er zijn momenten dat ik (bewust) wat minder heb gefilmd, omdat we voor het eerst sinds jaren weer met de hele familie op reis waren en ik deze momenten niet aan me voorbij wilde laten gaan. Desalniettemin hoop ik dat deze video je een idee kan geven van de schoonheid die Bali nog altijd in zich heeft. Een uitgebreidere Go-To Guide voor Bali verschijnt z.s.m. op The Wander Collective. Enjoy watching!

PS: Sorry alvast voor de 'super-geweldig-fantastisch-insane' overload. ;-) Guess I was a bit overwhelmed.

GEEN VIDEO'S MISSEN?
Abonneer je dan hier op mijn Youtube kanaal!

VOLG VOOR NOG MEER CONTENT MIJN SOCIAL MEDIA EN PORTFOLIO-WEBSITE:
★ http://www.instagram.com/esmeefrankenphotography
★ http://www.esmeefranken.com